У вас 0 articolului
На сумму: 0 lei
+7 (495) 178 05 73

Вино

Chumai

Căutare
 - 

1 001.40 lei
În coș Detaliat....
На складе в Москве
Наш выбор
876.30 lei
În coș Detaliat....
  • Производитель: Чумай
  • Год урожая: 1997
  • Выдержка в бочке (лет): 5
  • Цвет: Красное
  • Тип: Десертное
  • Сорт винограда: Cabernet Sauvignon
  • Объем (л): 0,75
  • Награды золотые: 10 медалей
  • Награды серебряные: 5 медалей
На складе в Москве
Наш выбор
907.50 lei
În coș Detaliat....
  • Год урожая: 2000
  • Выдержка в бочке (лет): 4
  • Цвет: Красное
  • Тип: Сухое
  • Сорт винограда: Cabernet Sauvignon
  • Объем (л): 0,7
На складе в Москве
1 001.40 lei
În coș Detaliat....
На складе в Москве
275.40 lei
În coș Detaliat....
На складе в Москве
907.50 lei
În coș Detaliat....
На складе в Москве

Ciumai este un sat din sudul Moldovei, situat în raionul Taraclia, una dintre cele mai renumite regiuni viticole ale Moldovei. Climatul este moale, favorabil pentru cultivarea strugurilor. Solul este argilos, cernoziom. Relieful este crestat, cu pante domoale, cu altitudine medie de 120-180 m deasupra nivelului mării, ceea ce este considerat cea mai favorabilă altitudine pentru coacerea strugurilor. Suma temperaturilor active este de aproximativ 3400 de grade. Temperatura medie în luna iulie este de 27 de grade, temperatura minimă iarnă este de minus 22,5 grade. Suprafața podgoriilor este de peste 5 mii ha.

 

Fabrica de vin „Ciumai” a fost creată în anul 1940. Vinoteca fabricii de vin, fondată în anul 1944, enumeră aproximativ 20 000 de sticle de vinuri maturate unice.

Vinurile create la fabrica de vin – Cahor Ciumai, Noroc, Cabernet, Muscat Molodvenesc, Alb demidulce, vinul de Porto alb au fost distinse la degustările internaționale cu 27 de medalii de aur, 25 de argint, 4 de bronz și 35 de diplome.

 

Cele mai renumite vinuri - „Cahor Ciumai”și „Cabernet” se produc din anii ′50 ai secolului al XX-lea.Vinul de calitate matur - rezervă sec „Cabernet” se produce prin fermentare pe boștină cu „căciulă” plutitoare sau scufundată la o temperatură de 28 de grade. Mustul este îmbogățit prin adăugare a crestelor maturate într-o cantitate de 1-3% din volum. Producerea Cahorului „Ciumai” diferă de cea tradițională prin fortifierea mustului pe boștină.În prezent compania recoltează doar câte 2 mii dal de materie primă pentru ambele mărci de vin.

Закрыть окно
Вы можете перейти в корзину или продолжить покупки.
Sus