У вас 0 articolului
На сумму: 0 lei
+7 (495) 178 05 73

Вино

Căutare

Căutare
 - 

1 394.10 lei
În coș Detaliat....
  • Производитель: Милештий Мичь
  • Год урожая: 1987
  • Выдержка в бочке (лет): Мин. 3
  • Цвет: Красное
  • Тип: Сухое
  • Сорт винограда: Merlot, Cabernet Sauvignon, Мalbec
  • Объем (л): 0,7
  • Награды золотые: 1 медаль
На складе в Москве
  • Производитель: Пуркарь
  • Год урожая: 2010
  • Выдержка в бочке (лет): 1,5
  • Цвет: Красное
  • Тип: Сухое
  • Сорт винограда: Merlot, Cabernet Sauvignon, Мalbec
  • Объем (л): 0,75
На складе в Москве
nu este disponibil
Detaliat....
  • Производитель: Пуркарь
  • Год урожая: 2007
  • Выдержка в бочке (лет): 3
  • Цвет: Красное
  • Тип: Сухое
  • Сорт винограда: Merlot, Cabernet Sauvignon, Мalbec
  • Объем (л): 0,75
nu este disponibil
Detaliat....
  • Производитель: Пуркарь
  • Год урожая: 2003
  • Выдержка в бочке (лет): 3
  • Цвет: Красное
  • Тип: Сухое
  • Сорт винограда: Merlot, Cabernet Sauvignon, Мalbec
  • Объем (л): 0,75
nu este disponibil
Detaliat....
  • Производитель: Пуркарь
  • Год урожая: 2005
  • Выдержка в бочке (лет): 3
  • Цвет: Красное
  • Тип: Сухое
  • Сорт винограда: Merlot, Cabernet Sauvignon, Мalbec
nu este disponibil
Detaliat....

Purcari(Purcari, Purcari) — sat în regiunea de sud-est a Moldovei, la o distanță de 120 km de Chișinău. Satul intră în componența moșiei Purcari, unde este amplasat cel mai vechi beci cu vinuri din Moldova. Purcari- este un areal perfect pentru vinificație - câmpie înaltă, foarte deluroasă, povârnișurile sunt îndreptate către malul drept al Nistrului, relief de terasă, care permit soarelui să lumineze și să încălzească ziua întreagă povîrnișurile, vînturi umede și calde ale Mării Negre, amplasate la o distanță de 60 kilometri de la sat, solurile lutos-nisipoase.

Roșu de Purcari - vin sec roșu de masă moldovenesc din soiul de struguri Cabernet-Sauvignon, Merlot, Malbec. Marca de vin a fost creată în a doua jumătate a secolului XX de către Ion Ungureanu. Culoarea rubinie, cu nuanță de grena. Condiții: tăria 10-13 %., aciditatea titrată 5-7 g/dm. cub.

Producerea vinului Roșu de Purcari

Strugurii sunt culeși atunci când nivelul de zahăr este de 19-22% și aciditatea titrată este de 6-8 g/dm. cub., sunt zdrobiți prin desciorchinare. Vinul brut este pregătit prin fermentarea mustului la temperatura de 28-30 grade, este cupajat în funcție de recoltă în următoarele proporții: Cabernet-Sauvignon/Merlot/Malbec- 50/40/10 sau 50/35/15 sau 50/45/5 sau 50/30/20. Vinul brut obținut este păstrat timp de trei ani la temperatura 12-16°С: prima jumătate din termen în butoaie de stejar, a doua - în vase emailate. În primul an se efectuează două decantări deschise, în al doilea două decantări deschise, în al treilea an o decantare închisă.

În perioada sovietică vinul Roșu de Purcari a primit 4 medalii de aur și 4 medalii de argint la expozițiile și degustațiile internaționale.

Закрыть окно
Вы можете перейти в корзину или продолжить покупки.
Sus